(0) Varer
Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Filtre
Innstillinger
Søk

Terrassegulv

Woodlon er ett eksklusivt utegulv av trekompositt som holder seg vakkert år etter år uten at du behøver å anstrenge deg. Glem alt av overflatebehandling og krevende vedlikeholde heretter, kun enkel rengjøring er det som kreves. Woodlon er en vedlikeholdsfri trehelle produsert av trekompositt, en blanding av plast og trefiber. Trekompositt kombinerer det beste fra to verdener: treets utseende og følelse kombinert med plastens mykhet, værbestandighet og slitestyrke. Materialet ser ut som tre, er mykt å gå på og trenger aldri oljes eller males. Det beste av alt er at det beholder sitt vakre utseende i mange år fremover. gop Woodlon er et moderne og ikke minst langsiktig valg til altanen, uteplassen, balkongen eller rundt bassenget.

Woodlon produseres av resirkulert plast og trefiber fra møbelindustrien. gop Woodlon er tilvirket for å tåle vårt tøffe skandinaviske klima med skiftende årstiden. Woodlon komposittgulv fliser seg ikke, men føles isteden deilig mot dine bare føtter sommer etter sommer.

Også designet og fargene er spesielt fremstilt for å passe den skandinaviske stilen. gop Woodlon finnes i to ulike stiler, Elegance og Original. Woodlon Elegance er ett utegulv som har trefiberstruktur og finnes tilgjengelig i tre ulike farger. Woodlon Original er ett utegulv med en rillet overflate og finnes i to grå nyanser. Vår design tanke slutter ikke med selve boarden. For å skape en helhet har vi tatt fram flere smart løsninger på tilbehørsiden noe som gjør gop Woodlon både bedre og penere.
Garantitid: Woodlon Elegance 25 år, Woodlon Original 15 år