5 tips til hvordan du fremhever kunstverkene dine med plexiglass

Kunstutstillinger er en fantastisk måte å vise frem kunstverk på, men det er viktig å ha riktig utstyr for å fremheve kunsten på best mulig måte.
Publisert: fredag 05. mai 2023

Som produsent av produkter i plexiglass, ønsker vi å dele noen tips om hvordan man kan bruke våre montere, rammer, benker, skiltrammer og podier for å stille ut kunstartikler på en profesjonell og effektiv måte.

1. Montere – Fremhev kunstverkene dine

Montere er en utmerket måte å fremheve et spesifikt kunstverk på. Våre montere i plexiglass er tilgjengelige i ulike størrelser og tykkelser, og kan tilpasses etter behov. De kan brukes til å vise frem alt fra malerier og fotografier til skulpturer og andre tredimensjonale kunstverk. Montere i plexiglass gir en følelse av letthet og eleganse, samtidig som de støtter kunstverket på en sikker måte.

2. Rammer – Minimalistisk og moderne

Rammer er en annen måte å stille ut kunst på, og våre rammer i plexiglass gir en moderne og minimalistisk følelse. De er tilgjengelige i ulike størrelser og tykkelser, og kan tilpasses etter behov. Våre rammer i plexiglass gir en følelse av luftighet og transparens, noe som kan være en fordel når man vil vise frem kunstverket i all sin prakt.

3. Hyller – Vis kunstverkene i flere høyder

Hyller kan også brukes til å stille ut kunstverk, spesielt hvis man ønsker å vise frem kunsten i flere høyder. Våre hyller i plexiglass er tilgjengelige i ulike størrelser. De gir en følelse av letthet og eleganse, samtidig som de støtter kunstverket på en sikker måte.

4. Småprodukter – Få frem postkort og visittkort 

Har du tilhørende postkort av kunsten, miniatyrstørrelser eller visittkort og bakgrunnsinformasjon, så har vi diskre løsninger som gjør jobben, uten å ta for mye oppmerksomhet. De gir en moderne og minimalistisk følelse, samtidig som innholdet blir enkelt å se. 

5. Podier – Skap en dramatisk effekt

Podier kan brukes til å vise frem kunstverk på en mer dramatisk måte. Våre podier i plexiglass er tilgjengelige i ulike størrelser og tykkelser, og kan tilpasses etter behov. De gir kunstverket den oppmerksomheten de fortjener. 

Sjekk ut våre kunders favorittprodukter til kunst og utstilling her.

Ønsker du flere tips til hvordan du kan organisere kunstutstillingen med smarte løsninger? Sjekk her.