La smykkene skinne og øk salget!

Klar for å fremheve smykker på en elegant måte i din nisjebutikk? Vi gjør det enkelt for deg å vise frem de små detaljene som hever ethvert antrekk!
Publisert: mandag 28. august 2023

Med våre smykkestativ i plexiglass og ekspertise innen visuell presentasjon, vil vi vise deg hvordan du enkelt kan skape lekre kombinasjoner og få frem smykkene på flere strategiske steder i butikken.

 

  1. Sammen med antrekk:

For å inspirere dine kunder til å se smykker som en integrert del av deres antrekk, plasser smykker i nærheten av relevante klær. Skap stilige kombinasjoner ved å vise øredobber eller kjeder som komplementerer farger og stiler i klesplaggene. Bruk smykkestativ på klesracks eller sett opp små hylleseksjoner som viser matchende smykker ved siden av antrekkene. Dette vil gjøre det enkelt for kundene å visualisere hvordan smykkene kan heve antrekket og hva som passer sammen.

 

 

  1. Ved kasseområdet:

Kasseområdet er en ideell plass for impulskjøp, så hvorfor ikke friste kundene med vakre smykker mens de venter i køen? Bruk et lite, gjerne opplyst smykkestativ på kassen, og velg ut noen av dine mest populære eller unike smykker. Dette vil fange kundenes oppmerksomhet og oppfordre til spontane kjøp. Husk å ha et utvalg av forskjellige smykketyper, som kjeder, øredobber og armbånd, for å tilfredsstille ulike kunders preferanser.

 

  1. I vinduet:

Vinduet er en flott mulighet til å tiltrekke forbipasserende og skape interesse for smykkene dine. Bruk et smykkestativ i plexiglass som sentralt fokuspunkt, og plasser noen av dine mest iøynefallende smykker på det. Velg smykker som skiller seg ut med sin unike design eller blendende detaljer. Belysningen spiller en viktig rolle her. Bruk spotlights eller små lamper for å fremheve smykkene og la dem skinne i vinduet.

 

  1. På bord:

Opprett stilfulle smykkeoppsett på bord i butikken for å vise frem smykkene dine på en tiltalende måte. Bruk forskjellige høyder av smykkestativer i plexiglass for å skape visuell variasjon. Grupper smykker etter type eller tema for å gjøre det enklere for kundene å finne akkurat det de leter etter. Vær oppmerksom på å holde det ryddig og organisert, samtidig som smykkene får nok plass til å skinne og fange oppmerksomheten.

Husk at det viktigste er å gi kundene en unik og inspirerende opplevelse når de utforsker smykkene dine. Vår kolleksjon av smykkestativer i plexiglass er skapt med tanke på å gi smykkene dine den oppmerksomheten de fortjener.

Ved å bruke smykkestativer i plexiglass kan du skape en elegant og sofistikert presentasjon som får smykkene til å skille seg ut. Plexiglassets klarhet og holdbarhet gir en perfekt bakgrunn som lar smykkene glitre og fremhever hver eneste detalj. Uansett om det er vakre kjeder som trenger å bli vist frem, glitrende øredobber som fanger lyset, eller elegante armbånd, vil våre smykkestativer bidra til å gjøre dem til blikkfang i butikken din.

Når du plasserer smykker på smykkestativene, er det viktig å tenke på balansen mellom å vise frem variasjonen og samtidig opprettholde en oversiktlig presentasjon. Bland og match forskjellige smykketyper og stiler for å vise kundene de ulike alternativene de har. Du kan for eksempel plassere delikate øredobber på mindre, stilige stativer for å fremheve deres fine detaljer. Bruk lengre stativer eller hengende kroker for å vise frem kjeder eller lange halskjeder som gir et elegant preg til ethvert antrekk. Armbånd kan også plasseres på smykkestativer eller vist frem i smykkebokser som inviterer kundene til å ta en nærmere titt og prøve dem på.

Personlig preg på antrekket

Ikke glem at smykker kan være en flott måte å legge til et personlig preg på kundenes antrekk. Ved å skape kombinasjoner og stylingtips kan du inspirere kundene til å eksperimentere og skape sin egen unike stil. For eksempel kan du vise hvordan man kan lage lag på lag-effekter med forskjellige kjeder eller blande og matche øredobber og armbånd for å skape en sammenhengende look. Bruk gjerne skilt eller bilder som viser eksempler på slike kombinasjoner for å gi kundene inspirasjon og veiledning.

Gjør smykkene tilgjengelig

Kundene ønsker å kunne se og føle på smykkene før de tar en beslutning. Plexibutikkens smykkestativer gir deg muligheten til å plassere smykkene på en måte som gjør at kundene kan utforske dem uten å være redd for å rote til presentasjonen. Dette bidrar til en bedre kundeopplevelse og øker sjansene for at de tar med seg et eller flere smykker hjem.

Presentert på en god måte kan smykker være en viktig inntektskilde og en måte å differensiere seg fra konkurrentene på. Ved å fremheve smykkene dine på en elegant måte ved hjelp av smykkestativer i plexiglass fra Plexibutikken, kan du skape en unik atmosfære i butikken din som tiltrekker kunder og øker salget.

Kunnskap og veiledning selger

Sist, men ikke minst, vær oppmerksom på hvordan du kommuniserer med kundene dine. Gi dem kunnskap og veiledning om smykkene du selger. Fortell om materialer, design og håndverk som gjør smykkene unike. Vis frem hvilke kombinasjoner du syns passer sammen og som vil passe kunden spesielt godt. Det øker sjansen for å selge flere produkter. Vær også oppmerksom på at kundene kan ha spørsmål om smykker, så sørg for å ha kunnskapsrike ansatte tilgjengelig for å svare på spørsmål og gi personlig service.

Sjekk ut hele vår kolleksjon med IBEN smykkedisplay her og våre smådisplay perfekt for detaljhandelen her.