Lekre løsninger til lekre hjem!

Har du liten plass, eller ønsker du kanskje at møbelet ikke skal ta mye fokus? Da er møbler og oppbevaringsløsninger i plexiglass et ypperlig valg.
Publisert: torsdag 26. januar 2023

 

Plexiglass – et robust og slitesterkt materiale! 

Plexiglass er 52% lettere enn glass (!), ca. 5% mer gjennomsiktig enn glass og 7-8 ganger mer slagfast. Det betyr at du trygt kan velge møbler i plexiglass til hjemmet. Velger du et bord, skjenk eller sidebord i gjennomsiktig materiale så vil du også skape en bedre romfølelse, som passer perfekt på mindre flater.

Smart utelukker ikke lekkert!

Av og til har vi behov for smarte løsninger. Vilde Paraplystativ er et godt eksempel på dette. Paraplyer, stokker eller krykker er ikke alltid lekkert å se på, men nødvendig i noen tilfeller. Da passer det fint med en løsning som er solid og stødig, samtidig som det glir inn i interiøret. 
Blankheten i plexiglasset skinner og oppleves svært eksklusive. Ofte langt mer i virkeligheten, enn det vi klarer å få frem i bilder. Plexiglass har heller ikke det grønne spillet du finner i tilsvarende glassmøbler og påvirker sånn sett heller ikke lyset i rommet. Produktene står seg lekkert alene, men kan også enkelt styles på mange ulike måter. 

Få frem din stil og varier når du blir lei!

Møbler i glass eller plexiglass er supert å benytte når du ønsker å fremheve annet interiør. Et møbel i plexiglass passer inn overalt fra bad, stue, kjøkken til soverom.
Har du en spenstig tapet, vakre fliser eller et nydelig maleri du ønsker skal fremheves, så kan en skjenk, benk eller sidebord fungere utmerket sammen med dette. Se på ditt pleximøbel som et blankt lerret du kan leke deg med og få frem din unike stil. Og blir du fort lei, så er det enkelt å endre uttrykket ved å endre det du setter til. Plexiglass passer til det meste!

Bokstativ - perfekt til coffee table bøker

Vis frem dine lekreste coffee table bøker i bokstativ i pleksiglass. Bøkene ligger stødig og stativet tar ikke fokus. Bokstativet kan også lett flyttes bort til kjøkkenbenken når du skal diske opp de lekreste retter fra en av favoritt-kokebøkene. 

Faste plasser gir mer orden 

Ønsker du gode oppbevaringsløsninger som ser lekkert ut, som er varig og hvor du får lett oversikt? Da er også plexiglass gull! Her ser du alt med en gang og blankheten gjør at det som er inni kommer ekstra godt frem. I tillegg beskytter du det som er inni, spesielt hvis du velger løsninger med lokk eller tette bokser til vegg.